وبلاگ

آشنایی کامل با چراغ سنسوردار

چراغ سنسوردار

شاید برای شما هم پیش آمده باشه که وارد یک محیط تاریک مثل راه پله، پارکینگ و … بشوید و به دنبال کلید روشن کردن لامپ بگردید. در این صورت مجبور هستید از نور گوشی برای روشن کردن محیط تا رسیدن به کلید لامپ استفاده کنید و کلافه شوید. برای حل این مشکل چراغ های سنسور دار تولید و به بازار عرضه شد تا علاوه بر نورپردازی، برای هوشمند سازی ساختمان ها نیز کاربرد داشته باشد. در این مقاله قصد داریم شما را با این چراغ ها، انواع و مزایای استفاده از آن ها آشنا کنیم.

چراغ سنسوردار چیست؟

چراغ سنسوردار به صورتی است که با حضور فرد در مکان روشن و در غیر این صورت خاموش می ماند. سنسور های استفاده شده در این چراغ ها مدل های مختلفی دارند و برای روشنایی محیط، عکس العمل های متفاوتی ارائه می دهند. در واقع این سنسور ها در دسته سنسور های RIP قرار دارند و عملکرد آن ها براساس گرمای محیط است. در ساختار چراغ سنسوردار علاوه بر سنسور، از فتوسل هم استفاده شده است که چراغ ها را به گرما و نور محیط حساس می کند. در صورت نیاز به تغییر تنظیمات این چراغ ها می توانید از دو ولومی که روی آن قرار دارد، استفاده کنید.

انواع چراغ سنسوردار

چراغ سقفی سنسوردار طلقی

این چراغ معمولا در سقف نصب می شود و برای روشنایی مکان های مختلفی از جمله راه پله ها کاربرد دارد. جنس و متریال استفاده شده در چراغ سقفی سنسوردار طلقی، پلاستیک و طلق است و روشن شدن آن با حرکت افراد در محدوده دید سنسور در حدود ۳۶۰ درجه سانتی گراد خواهد بود.

چراغ سنسوردار سقفی فلزشیشه

برای ساخت این چراغ از فلز شیشه که بدنه ای آهنی با پوشش رنگ الکترواستاتیک است، استفاده می شود. بدنه این چراغ ضد زنگ است و با حبابی شیشه ای تولید می شود که برای آن ها دو عدد سرپیچ E27 و چینی در نظر گرفته شده است. این چراغ قابلیت تنظیم زمان و شدت نور دارد و سنسور های آن با محدوده عملکردی ۲۰ سانت تا ۱۲ متر حساس هستند. همچنین از زیبایی ظاهری برخوردارند و دوام و ماندگاری خوبی دارند و در پارکینگ ها و راه پله ها مورد استفاده قرار می گیرد.

چراغ سنسوردار دیواری

کفی این چراغ ها از جنس فلز پوشیده با رنگ الکترواستاتیک است که خاصیت ضد چربی و ضد غبار دارد. روشنایی چراغ سنسوردار دیواری با کوچک ترین حرکت فرد صورت می گیرد و روی دیوار نصب می شود.

مزایای چراغ سنسوردار

  • افزایش ضریب امنیتی
  • کاهش هزینه ها در مصرف برق با استفاده از روشنایی موضعی
  • کاهش انتقال آلودگی با زدن مداوم کلید های برق
  • کاهش هزینه ها با برداشتن سیم مصرفی و عدم استفاده از تایمر و شاسی تایمر
  • افزایش عمر سیستم برق ساختمان ها و لامپ ها
  • دسترسی راحت و آسان
  • تامین روشنایی هوشمند در مکان هایی از جمله پارکینگ، انبار، راه پله و…

جمع بندی

در گذشته برای روشن کردن لامپ باید کلید برق را پیدا و روشن می کردیم؛ اما امروزه با وجود چراغ های سنسوردار دیگر نیازی به کلید ها نیست و با کوچک ترین حرکت می توان از روشنایی بهره مند شد. از انواع این چراغ ها می توان به چراغ سقفی سنسوردار طلقی، چراغ سنسوردار سقفی شیشه ای و چراغ سنسوردار دیواری اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *